Absolut kattklubb med abessinier och somali i fokus

Välkommen som medlem

Som medlem i AbSolut Kattklubb
får du tidningen, Våra Katter från SVERAK som ges ut med sex nummer per år.

SVERAKs tidning Våra katter

Varför bli medlem i en kattklubb?

Det finns många olika skäl att gå med i en kattklubb. Kanske vill du prova på att ställa ut din katt. (Kanske vill du komma i kontakt med likasinnade. Du kan vara vetgirig och vilja lära dig mer om katter i allmänhet och abessinier och somali i synnerhet.

 

Många som gått med i en kattklubb upptäcker att man kan få utlopp för mer eller mindre dolda talanger också. Kanske i klubbens styrelse, kanske genom att hjälpa till på en kattutställning eller med något annat. Det kan visa sig att du bär påen latent skrivklåda som kan få sitt uttryck i klubbens tidning.

 

Eller också är du helt enkelt nyfiken på vad som egentligen händer i en kattklubb.

 

Utställningar och registrering av kattungar

Alla medlemmar utom stödmedlemmar är anslutna till SVERAK och kan därmed delta i kattutställningar. Huvudmedlemmar kan registrera sina kattungar i SVERAK via klubben, och de har rösträtt på AbSolut Kattklubbs årsmöten.

 

Klubben har vuxit stadigt sedan starten, och vi har medlemmar i hela landet. Vårt fokus ligger på kattraserna abessinier och somali, men även du som har en annan ras (eller kanske ingen katt alls) är förstås välkommen till vår klubb.

 

I klubben finns det fyra olika medlemskap: huvudmedlem, familjemedlem, juniormedlem och stödmedlem. Samtliga medlemmar har tillgång till all information på hemsidan och på Facebook. För att få yttrande- och rösträtt ska medlemmen ha fyllt 16 år.

 

Vill du bli medlem så fyller du i formuläret och betalar in aktuell avgift till Absolut Kattklubb, bankgiro 658-6689. Glöm inte att skriva ditt namn på inbetalningen.

 

Om du köper en kattuge av någon av våra medlemmar så kan den uppfödaren anmäla
dig som medlem, utan kostnad för dig under första året


Den som blir ny medlem under andra halvåret betalar endast halv medlemsavgift.
Detta gäller samtliga medlemstyper ovan utom stödmedlemskap.

 

Har du några frågor går det bra att kontakta vår ordförande Monica Einarsson .

 

Adress: AbSolut Kattklubb c/o Anna Börje, Tostaredsvägen 11, 519 96 FOTSKÄL E-post: sekr@absolutkattklubb.se
Bankgiro 658-6689. © AbSolut Kattklubb 2000-2017