Annonser

Bannerannonser för medlemmar

De annonser som finns i högerspalten här på webbplatsen kallar vi lite svengelskt för bannerannonser. Om du är medlem i AbSolut Kattklubb får du annonsera gratis där i samband med att du har en kull. Du får sammantaget ha annonsen uppe under åtta veckor och du väljer själv när du vill börja annonseringen, med det undantaget att du måste börja innan kattungarna är tolv veckor gamla.

Storleken på annonsen ska vara; bredd 136 pixlar och höjd; 160 pixlar.

Vill du ha hjälp med annonsen kan du få det via webbredaktören , men det är bra om du har någon bild och formulering att utgå ifrån.

Ni får också annonsera om annat; en omplacering, er nya blogg eller bara göra reklam för katteriet i största allmänhet. Då kostar bannerannonserna 100 kroner i månaden. Se det gärna som ett trevligt sätt att stödja klubben. Storlek och erbjudande om hjälp som ovan. Betalning sker i förskott efter kontakt med vår kassör.

Övriga regler för att annonsera på kattunge-, avelshane-, och omplaceringssidorna finns på respektive sida.

Bannerannonser för icke-medlemmar

Små bannerannonser (136×160 pixlar) kostar 300 kroner per månad för icke medlemmar. Vi har inga fasta priser för övriga kommersiella annonser, men söker ständigt sponsorer och annonsörer, så ni är mer än välkommna att höra av er för att finna vägar att samarbeta på. Kontakta gärna klubbens ordförande.