Avelshanar

 Avelshanar är en ständig bristvara och tacka för det, eftersom de inte är lätta att ha inomhus tillsammans med andra katter. Visst finns det undantag, men helt strilfritt är det svårt att få. Så har du möjlighet att hålla en hane fertil om än bara för en kort tid så gör du en stor insats för kattaveln.

På den här sidan presenteras medlemmarnas avelshanar. Du kan annonsera här förutsatt att din hane är testad för PRA och PK enligt SVERAK:s hälsoprogram. Du kan även efterlysa en hane till din hona under samma förutsättning.

Det är till avelssekreteraren du skickar uppgifter om din avelshane. Fyll i formuläret för anmälan av avelshane. Eventuell bild/er skickas in separat via E-post till avelssekreteraren.

En efterlysning av en avelshane till din hona skickar du också till avelssekreteraren.


 

Namn: 4Ever Charlie´s Zeus
Ras&färg: SOM p, PK och PRA frI
Födelsedatum: 20181209

Ägare: Maria Westling
Telefon: 070-6806690
Mobil:070-680669
E-post: wmartphoto@gmail.com

Länk till stamtavlan:http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/462968

4Ever Charlie’s Zeus

Övrig information: Zeus är en Unghane som blir tillgänglig närmare årskiftet. Han är social, trevlig gosse, älskar människor och är snäll mot andra katter. Bra temperament! Parningen sker hos fodervärden i Kävlinge.


Namn: S*Jabari’s Thanos
Ras&färg: Aby o, PK och PRA fri
Födelsedatum: 20190510

Ägare: Karin Carlsson
Telefon: 0735084460
E-post:kc@levnu.se

Länk till stamtavlan:http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/470312

S*Jabari’s Thanos

Övrig information: En underbar kille med mycket energi men som även gillar närhet och mys. Finns för parning hos honan när han blir könsmogen under våren 2020.