Avelshanar

Avelshanar är en ständig bristvara och tacka för det, eftersom de inte är lätta att ha inomhus tillsammans med andra katter. Visst finns det undantag, men helt strilfritt är det svårt att få. Så har du möjlighet att hålla en hane fertil om än bara för en kort tid så gör du en stor insats för kattaveln.

 

På den här sidan presenteras medlemmarnas avelshanar. Du kan annonsera här förutsatt att din hane är testad för PRA och PK enligt SVERAK:s hälsoprogram. Du kan även efterlysa en hane till din hona under samma förutsättning.

Det är till avelssekreteraren du skickar uppgifter om din avelshane. Fyll i formuläret för anmälan av avelshane. Eventuell bild/er skickas in separat via E-post till avelssekreteraren.

En efterlysning av en avelshane till din hona skickar du också till avelssekreteraren.

Avelshanar tillgängliga


S*Blytens Nåkkve
ABY n, född 2017-10-03, stamtavla, http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/442334

Kommer att var tillgänglig för två parningar under våren t.o.m. hösten 2018

 

 

 

 

 

 

 

Nåkkve är son till SC S*Blytens Massa (ABY o) och IC DK Hunehulen Hermes (ABY n). Han är en trygg, livlig och mycket sällskaplig kille som delar varje vaken stund med sin fodervärdsfamilj i centrala Stockholm. hans främsta styrka, utöver temperament, är pälsens färg och kvalitét. På sin första och hittills enda utställning blev han BIV bägge dagarna och NOM på söndagen.

För vidare information, kontakta anna.lejfelt-sahlen@slu.se eller på telefon 070-235 2314 Anna Leif-Sahlén (S*Blytens).


Avelshanar sökes


Nu börjar det vara dags med en till parning för min somalihona Zelda (Helinka Raksha of Bahir Dar, för stamtavla klicka på LO 333548).

Tidpunkt: Hon löper just nu men jag har tänkt att få till en parning under hennes nästa löp förhoppningsvis augusti/september.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ras & färg: Helst Somali, men Aby Var kan fungera också. Färg helst Vilt men alla förslag är av intresse.
Område: Jag vill ogärna resa med Zelda av olika anledningar, så därför har jag ett önskemål om att hanen finns norr om Stockholm alternativt att hanen är villig att åka på en liten semester upp till Umeå. Boende kan ordnas!

För vidare information, kontakta Maria Westling via E-post: wmartphoto@gmail.com.