Avelshanar

Avelshanar är en ständig bristvara och tacka för det, eftersom de inte är lätta att ha inomhus tillsammans med andra katter. Visst finns det undantag, men helt strilfritt är det svårt att få. Så har du möjlighet att hålla en hane fertil om än bara för en kort tid så gör du en stor insats för kattaveln.

 

På den här sidan presenteras medlemmarnas avelshanar. Du kan annonsera här förutsatt att din hane är testad för PRA och PK enligt SVERAK:s hälsoprogram. Du kan även efterlysa en hane till din hona under samma förutsättning.

Det är till avelssekreteraren du skickar uppgifter om din avelshane. Fyll i formuläret för anmälan av avelshane. Eventuell bild/er skickas in separat via E-post till avelssekreteraren.

En efterlysning av en avelshane till din hona skickar du också till avelssekreteraren.

Avelshanar

SE*Tavebokatten AUSSIE  –  en intelligent katt som tar tillvaron med ro, lugn och cool, stor och stark och finner sig i alla ,situationer! Lite “laid back” och låter  brorsan jobba för brödfödan, sen tar han den rakt framför nosen på honom. Tuff i sin framtoning men är mycket kelig och kärvänlig. Första katt jag haft som vrider sitt ansikte upp mot mitt och lägger tassarna på axlarna när man lyfter honom från golvet. Lätt att få att göra saker men noga ibland vad han lägger ner energi på. Aussie tar för sig…

SE*Tavebokatten KIWI  – en intelligent katt som har lätt att lära! Kommer när jag ropar att “-mamma vill ha en puss” spelar ingen ingen roll var jag är, han söker upp mig och buffar med sitt ansikte mot mitt. Puss och puss… han vet att det är kontakt med ansiktet som gäller. Kiwi är en mästare på att klättra, kommer och väcker mig på morgonen, stryker sig och slickar mig i håret och är en lydig katt och kommer när man ropar på honom. Mycket kelig och tillgiven…

Dessa två unghanar är tillgängliga för parning (en gång) kort tid innan de kastreras.

Kontaktuppgifter: Marie Wiman  Fridén   Tfn 0705759991. Mail:tfriden@telia.com